Probíhá načítání...

Objednejte si v od pondělí do pátku do 12:00 a následující pracovní den máte vaše chlebíčky k vyzvednutí! (objednávky o víkendu budou připraveny na prodejně v úterý).
Úvodní stránka>Bagety>Bageta Sekáč

Bageta Sekáč

Bageta Sekáč
Lahodná bageta s pečenou sekanou, křenovo-hořčičným dresinkem a nakládanou okurkou.
Cena včetně DPH
0,00 Kč
Cena bez DPH
0,00 Kč
Kód produktu
7462 / 8594037530859.
K vyzvednutí na prodejně
od 29.04.2024

Základní ingredience

Bageta, sekaná, křenový dresink, hořčice, sterilovaná okurka.

Složení a alergeny

BAGETA (43 % - pšeničná mouka, voda, rostlinný olej řepkový, droždí, sůl s jódem, semeno sezamové, zlepšující přípravek (pšeničná mouka, dextróza, antioxidant E300, enzymy)), SEKANÁ (33% - vepřové maso, strouhanka (pšeničnámouka, voda, řepkový olej, droždí, cukr, sůl), voda, cibule, česnek, mlékopšeničná mouka, modifikovaný škrob, slanina (vepřové sádlo, sůl), dusitanová směs (sůl, stabilizátor E250), stabilizátor E460, vaječná melanž, bujón (sůl, maltodextrin, látka zvýrazňující chuť a vůni E621, E627, E631, bramborový škrob, palmový tuk a olej, hovězí extrakt, karamelový sirup, aroma, cibule, cukr, kvasničný extrakt, koření, petržel, dextróza), sůl, koření)), NÁTĚRKA (dresink (rostlinný olej řepkový, voda, křen (antioxidant E223 - oxid siřičitý, regulátor kyselosti E330, vejce, ocet kvasný lihový, modifikovaný škrob, sůl, hořčice, stabilizátory E412, E415, konzervant E202, koření), hořčice (voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, cukr, sůl, koření), cibule, modifikovaný škrob, zahušťující látky E412, E415), sterilovaná okurka.

Pšeničná mouka, vaječná melanž, hořčice.

Popis

Lahodná bageta s pečenou sekanou, křenovo-hořčičným dresinkem a nakládanou okurkou.

Skladování

1°C - 5°C.

Balení

210g

Trvanlivost

4 dny.

Zvičinské uzeniny a lahůdky s.r.o.
Dolní Brusnice 78
544 72 Dolní Brusnice
Česká Republika
IČ: 47471450
DIČ: CZ 47471450
Firma je zapsána v obchodním rejstříku pod Spisovou značkou: C 3017 vedenou u Krajského soudu v Hradci Králové
Facebook
Platební metody